Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Varování před hepatitidou E z vepřových jater do kategorie

Mikrobiální rizika > Mikrobiální rizika> Rizikové faktory - Archiv> Rizikové faktory - Archiv
Informace pro spotřebitele > Informace pro spotřebitele
Značení potravin - Archiv > Značení potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Varování před hepatitidou E z vepřových jater

Vydáno: 23.6.2009
Tisk článku
Po výskytu nákazy virem hepatitidy E jsou spotřebitelé ve Francii nabádáni k řádnému ohřevu klobás s vepřovými játry.
Francouzské ministerstvo zemědělství požaduje, aby výrobci klobás konzumovaných na jihu Francie a na Korzice, jejichž složkou jsou vepřová játra, označili své výrobky varováním. Spotřebitelé mají být upozorněni, že musí klobásy před konzumací řádně tepelně upravit, aby nedošlo k nakažení virem hepatitidy E.

EU Food Law, 2009, č. 394, s. 21-22
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021