Bezpečnost potravin

VI. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika

Vydáno: 8. 3. 2011
Autor: Mgr. Jana Beránková

Celodenní symposium s mezinárodní účastí proběhne dne 19.4. 2011.

Společnost pro Probiotika a Prebiotika pořádá dne 19. dubna 2011 celodenní, již VI. Symposium s mezinárodní účastí.

Místo konání je v Kongresovém centru Ústřední vojenské nemocnice v Praze 6 – Střešovicích.
Během symposia bude udělena cena za  nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika.

Hlavní témata celodenního symposia:
 Probiotika a alergie
 Metody studia mechanismů účinků probiotik a prebiotik
 Probiotika a prebiotika v potravinách a doplňcích stravy

Přihlášku naleznete na internetových stránkách na adrese:
www.probiotika-prebiotika.cz nebo u sekretářky společnosti paní Jany Vojtkové (email: j.vojtkova@lfmotol.cuni.cz, tel. 224439038). Symposium je pořádáno bez kongresového poplatku.

Profesor MUDr.Jiří Nevoral, CSc., předseda
Prof. Ing. Vojtěch Rada, CSc., vědecký tajemník

Přihlášky k aktivní účasti a abstrakt přednášky je třeba poslat do 10. 3. 2011.

Zdroj: Společnost pro výživu