Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výběrové řízení EFSA: Sběr, příprava a vkládání dat o aromatech a ochucujících látkách do kategorie

Granty a výběrová řízení > Granty a výběrová řízení

Výběrové řízení EFSA: Sběr, příprava a vkládání dat o aromatech a ochucujících látkách

Vydáno: 11.4.2013
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Termín: 24. května 2013

Předmětem výběrového řízení je uzavření rámcové smlouvy na čtyři roky s jedním kontraktorem pro každou část (části jsou dvě).

Předmětem projektu jsou přípravné práce pro posuzování aroma a ochucujících látek a update databáze aromat a ochucujících látek povolených v EU (FLAVIS).

Projekt je rozdělen do dvou částí:

1. část: připravit souhrnnou informaci o aromatu/ochucující látce obsahující fyzikální a chemické vlastnosti, popis látky, data o expozici a vložit je do databáze FLAVIS
2. část: připravit souhrnnou informaci z dat o toxicitě aromata či ochucující látky na základě poskytnutých dat (dossier) nebo z literatury a updatovat současné informace v databázi FLAVIS

Všechny potřebné informace naleznete ZDE.

Zdroj: EFSA - Calls for Tender - Collection, preparation and updating of data on flavourings and flavouring substances (OC/EFSA/FIP/2013/02)

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018