Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výběrové řízení na realizaci BTSF školení k hodnocení rizik do kategorie

Aktuality > Aktuality
Granty a výběrová řízení > Granty a výběrová řízení

Výběrové řízení na realizaci BTSF školení k hodnocení rizik

Vydáno: 4.9.2013
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Evropská komise hledá subjekt, který zajistí realizaci školících kurzů.

Výkonná agentura pro zdraví a spotřebitele (Executive Agency for Health and Consumers) Evropské komise vypisuje v rámci školící aktivity "Better Training for Safer Food" výběrové řízení na organizaci a realizaci školících kurzů pro oblast hodnocení rizik v potravinovém řetězci.

Školící programy jsou určeny pro vědce z veřejných institucí působící v oblasti hodnocení rizik v potravinovém řetězci a zaměřeny jsou na následující témata:
1) hodnocení rizik mikroorganismů
2) hodnocení rizik chemických látek v potravinách
3) hodnocení rizik škůdců
4) hodnocení rizik GMO a jiných biotechnologií
5) hodnocení rizik v oblasti výživy
6) hodnocení rizik v oblasti welfare zvířat
7) hodnocení rizik v oblasti zdraví zvířat
8) hodnocení rizik pro životní prostředí

Kontraktor bude realizovat 16 školících kurzů, tedy dva kurzy ke každému tématu. Očekávaný celkový počet účastníků kurzů je 330. Realizovány by měly být na třech a více místech (dle rozhodnutí kontraktora), rovnoměrně rozložených v členských státech EU.

Veškeré informace k tomuto výběrovému řízení naleznete na stránkách Evropské komise.

Termín pro podání nabídky je 27. září 2013.

Zdroj: EK: Call for tender n° EAHC/2013/BTSF/06: Organisation and implementation of training activities on Principles and methods of food safety risk assessment under the "Better Training for Safer Food" initiative

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018