Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Vyhláška o obsahu kyseliny erukové v některých potravinách do kategorie

Aktuality legislativa > Aktuality legislativa
Aktuality > Aktuality

Vyhláška o obsahu kyseliny erukové v některých potravinách

Vydáno: 18.9.2012
Tisk článku
Autor: Ing. Irena Suková
Vyhláška 299/2012 Sb. zrušuje vyhlášku 305/2004 Sb. o kontaminantech, ponechává pouze limit pro kyselinu erukovou.
Vyhláška 299/2012 Sb. zrušuje vyhlášku 305/2004 Sb. o kontaminujících a toxikologicky významných látkách. Ustanovení týkající se kontaminantů jsou obsažena v nařízení 1881/2006/ES a dalších nařízeních ES. Nová vyhláška 299/2012 Sb. obsahuje jen ustanovení týkající se kyseliny erukové - zůstává i nadále požadavek na max. 5 % z celkového množství mastných kyselin v tukové složce potravin. Vyhláška nabývá účinnosti od 1. října 2012.

Sbírka zákonů ČR, č. 105, 13. 9. 2012
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018