Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Výsledky vyhledávání

Fulltextové vyhledávání článků

Název / Anotace
Datum vydání
Řadit vzestupně dle datumu. / Řadit sestupně dle datumu.
V USA a Kanadě vzrůstá počet dětí s alergiemi na arašídy a další druhy ořechů.
17.12.2003
Britští experti revidovali svůj dřívější názor na konzumaci arašídů.
16.10.2009
Podle serveru iDNES.cz je třeba zjistit, zda nepříznivá reakce na potraviny se skutečně potravinovou alergií.
13.02.2009
Vědecké symposium, které se uskuteční ve městě Luoyang (Čína) ve dnech 13.–17.4.2010.
27.01.2010
Ve Španělsku jsou ryby třetím nejčastějším alergenem u dětí do dvou let.
11.02.2009
Zpráva z konference, která se uskutečnila v Londýně v březnu 2011.
16.06.2011
Švédská firma BioGaia ukončila klinickou studii, neboť se nepotvrdilo, že probiotická bakterie Lactobacillus reuteri zamezuje výskytu alergie.
08.01.2006
Časná a pozdní přecitlivělost , ochrana spotřebitelů před alergenními potravinami, doporučení FAO, WHO, WTO a EU , preventivní označování , evropský projekt databází potravinářských intolerancí.
16.03.2012
Vybrané výzkumné projekty podporované Evropskou komisí. Zdroje informací o potravinových alergenech.
25.03.2009
V Itálii studují faktory, které vedou k alergickým projevům po konzumaci čekanky obecné, která je zde populárním druhem zeleniny.
24.03.2005
Počet: 333 Velikost stránky
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021