Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Výsledky vyhledávání

Fulltextové vyhledávání článků

Název / Anotace
Datum vydání
Řadit vzestupně dle datumu. / Řadit sestupně dle datumu.
chování lepku v trávicím traktu, zdokonalení metod stanovení lepku, sledování vztahu mezi dávkou lepku a odezvou u osob s celiakií a citlivých na lepek
01.11.2002
kojenecká výživa, náhrada mléčné výživy, křížové reakce, geneticky modifikovaná sója
30.05.2001
Odborná akce pořádaná v rámci potravinářských úterků se bude konat dne 29. října 2013.
17.10.2013
Od konce 90. let se rychle zvyšuje počet případů alergické reakce na kiwi u dětí, především ve věku do 5 let.
21.06.2003
Některé glykoproteiny, které jsou přirozenou složkou hroznů se strukturou podobají známým alergenům. Jejich přítomnost ve víně může být příčinou vyskytujících se alergií.
19.04.2011
V USA zahájilo činnost Konsorcium pro výzkum potravinových alergií.
13.07.2005
Byla vytvořena v rámci výzkumného projektu “EuroPrevall” podporovaného Evropskou komisí.
24.01.2008
Informace Ministerstva zemědělství, Odboru potravinářského
02.08.2018
Online vzdělávací program určený všem, kteří se chtějí dovědět více o alergii na potraviny.
15.05.2009
Strava jako potenciální determinant astmatu.
13.04.2010
Počet: 333 Velikost stránky
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021