Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Výživa a potraviny  1/2009 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny  1/2009

Vydáno: 23.2.2009
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu.

OBSAH
 
Koberna, M.: Přehled středoevropských trendů v sektoru výroby potravin
Heczková, K.: Vliv selenu na kolorektální karcinom
Dostálová, J., Šimmerová, H., Link, J.: Konzum piva a vnímání jeho účinků na zdraví studenty středních škol
Winklerová, D.: Funkční potraviny a legislativa
Míková, K., Doležal, M.: Hodnocení kvality vajec na českém trhu

 

SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
 
Štrébl, J.: Stravování v lázních Aurora 
Gabrovská, D., Hanák, P., Rysová, J., Štumr, F., Tomková, K., Šafářová, P., Dvorská, P.: Úvod do problematiky potravinových alergenů
Prugar, J.: Ohlédnutí za „bramborovým" rokem 2008
Petrová, J., Matějová, H.:
Alternativní způsoby stravování vysokoškolských studentů v Brně
 
Příloha: Receptury pokrmů

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021