Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Výživa a potraviny - 1/2010 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny - 1/2010

Vydáno: 14.1.2010
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

                            
Výživa a potraviny - 1/2010
OBSAH:
Šimek, J.:
Úloha výživy při vzniku a nápravě nealkoholické jaterní steatózy
Kučera, J.:
Potravinářská aditiva - prospěšný pomocník nebo "nebezpečná chemie"?
Brát, J., Baranyk, P., Zehnálek, P.:
Variabilita řepkového oleje z nutričního a technologického pohledu v kontextu se současnou spotřebou tuků
Matykánová, L., Piskáčková, Z.:
Orthorexie a biorexie - méně známé formy poruch příjmu potravy
Turek, B.:
Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinách
Čížková, H., Voldřich, M., Rajchl, A., Horsáková, I.:
Kvalita a autenticita medu
Kalač, P.:
Vynořuje se nová koncepce: nutriční genomika a individualizovaná výživa


Zpravodaj pro školní stravování - 1/2010
OBSAH
:
Rok za mnou, rok přede mnou
Požadované a doporučené teploty - co vlastně platí?
Školní stravování po "italsku"
Kde se berou biopotraviny a jak je poznáme?
Potřebujeme biopotraviny?
Biopotraviny ve školních jídelnách
Zdeněk Pohlreich ve školní jídelně
Mléko do škol
Porada krajských metodiček
Dotaz


Příloha: Receptury pokrmů

http://www.vyzivaspol.cz/

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021