Bezpečnost potravin

Výživa a potraviny – 3/2009

Vydáno: 8. 6. 2009
Autor: berankova1

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

OBSAH:
Hrubý, S.:
Tepelná úprava pokrmů a zdraví 58
Doležal, M., Dostálová J.:
Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu
Štiková, O., Sekavová, H.:
Mezinárodní srovnání spotřeby potravin a podílu vydání za potraviny, nápoje a tabák na celkových vydáních domácností
Cuhra, P.:
Kyselina sorbová – pomocník nebo potenciální hrozba?
Čestní členové Společnosti pro výživu
 

SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ:
Kadidlová, H., Buňka, F., Hrabě, J.:
Výživová hodnota sterilovaných hotových pokrmů
Valenta, O., Hladík, P.:
Vize potravinářského průmyslu v regionu střední a východní Evropy a způsob jejich dosažení
Celba, J.:
Mýtus rozemletých kostí
 
Příloha: Receptury pokrmů

http://www.vyzivaspol.cz/