Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Výživa a potraviny - 3/2009 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny - 3/2009

Vydáno: 8.6.2009
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

OBSAH:
Hrubý, S.:
Tepelná úprava pokrmů a zdraví 58
Doležal, M., Dostálová J.:
Obsah a složení tuku mražených krémů, trvanlivého pečiva a cukrovinek na českém trhu
Štiková, O., Sekavová, H.:
Mezinárodní srovnání spotřeby potravin a podílu vydání za potraviny, nápoje a tabák na celkových vydáních domácností
Cuhra, P.:
Kyselina sorbová - pomocník nebo potenciální hrozba?
Čestní členové Společnosti pro výživu
 

SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ:
Kadidlová, H., Buňka, F., Hrabě, J.:
Výživová hodnota sterilovaných hotových pokrmů
Valenta, O., Hladík, P.:
Vize potravinářského průmyslu v regionu střední a východní Evropy a způsob jejich dosažení
Celba, J.:
Mýtus rozemletých kostí
 
Příloha: Receptury pokrmů

http://www.vyzivaspol.cz/

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021