Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Výživa a potraviny 3/2010 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny 3/2010

Vydáno: 27.7.2010
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 3/2010
OBSAH:
Šlaisová, J., Pohlová, K., Tuček, P.:
Dopad netarifních překážek obchodu na český agrární vývoz se zaměřením na potraviny
Skácel, J.:
Složení a vlastnosti čaje
Dědek, M., Štundlová, D.:
Prevence jodového deficitu v raném věku v České republice
Štiková, O.:
Vývoj spotřebitelského hodnoceni kvality potravin
Šulcová, E.:
Televizní gastronomická smršť z pohledu odborníka
Kubík, M.:
QUID, neboli povinná informace o množství složek u potravin - praktické aspekty
Sekavová, H.:
Výdaje za potraviny v domácnostech
Borkovcová, M., Bednářová, M.:
Historie a současnost entomofágie


Zpravodaj pro školní stravování - 3/2010

OBSAH:
Soutěž! Co, kdy, kde, jak a proč?
Zelenina a ovoce ve školním stravování
K jubileu paní Sedláčkové
Řecký týden
Laktózová intolerance versus laktózová tolerance
Soutěž Celorepubliková soutěž o Nejlepší školní oběd
Žij zdravě
Školní stravování po "italsku"

Zdroj:  http://www.vyzivaspol.cz/

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021