Bezpečnost potravin

Výživa a potraviny – 3/2013

Vydáno: 22. 5. 2013
Autor: berankova1

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny – 3/2013
OBSAH:
Eliášová, J., Andrášková, J.:
Změny v diabetické dietě
Blattná. J.:
Jaké jsou funkce karotenoidů?
Mukařovská, V., Pivoňka, J., Ševčík, R.:
Hodnocení kvality loveckých salámů na českém trhu
Kalač, P.:
Výživová hodnota volně rostoucích hub
Fujáková, T, Mottlová, A., Matějová, H.:
Chirurgická terapie obezity z pohledu nutričního terapeuta
Mišurcová, L., Hrabě, J.:
Mořské a sladkovodní řasy – potraviny nového typu
Havlík, J., Hroncová, Z.:
Med ve výživě i léčbě

Zpravodaj pro školní stravování – 3/2013
OBSAH:
Aktivita je nejen nutná, ale životně nezbytná
Nabídka kurzů
Hodnocení úrovně jídelníčků školních jídelen dle metodického pokynu
Pražská šunka – po 30 letech znovuzrozená
Porada krajských metodiček školního stravování na MŠMT
Strojně oddělené drůbeží maso
Certifikát kvality udělen vietnamské farmě produkující pangasia
Výklad Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy
Jak je to s koninou v ČR
Vzpomínka

Zdroj:  Společnost pro výživu