Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Výživa a potraviny - 4/2009 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny - 4/2009

Vydáno: 29.7.2009
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravováníˇ.

OBSAH:
Kopicová, Z.:
Sledování cholesterolu v rostlinných tucích a olejích z pražské tržní sítě
(Cholesterol monitoring in the Pratur retail)
Kalač, P.:
Lykopen a tomatin v rajčatech
(Nutritional value of tomates)
Piskáčková, Z., Matějová, H.:
Tři oříšky pro Popelku... a nebo čtyři?
(Nuts from the nutritional aspects)
Celba, J.:
Zbytečný despekt k „drůbežímu separátu“
(Qualita of the chicken separated meat)

SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ:
Bulková, V.:
Čerstvé natě - zdravé ochucování pokrmů...
Turzová, A., Porubská, J.:
Vývoj systému kvality pre manažment, kompiláciu a šírenie údajov o nutričním zložení potravin.
Štěpničková, O.:
Alkoholické nápoje očima historie
Sekavová, H.:
Vývoj spotřeby potravin v domácnostech
(Consumption of foodstuffs in the Czech households)

Příloha: Receptury pokrmů

http://www.vyzivaspol.cz

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021