Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Výživa a potraviny 6/2008 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výživa a potraviny 6/2008

Vydáno: 3.2.2009
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu "Výživa a potraviny 6/2008".

OBSAH

Šimek, J.: Přístup k výběru a konzumaci rostlinných olejů

Prugar, J.: Ekologické zemědělství a biopotraviny v ČR v roce 2007

Mach, I., Štundlová, D.: Speciální potraviny ve sportu
 
Valenta, O., Hladík, P.: Využití metod foresightu k vytváření socioekonomických scénářů možného budoucího vývoje potravinářského průmyslu se zřetelem na bezpečnosti a kvalitu potravin – projekt FutureFood6
 
___________________________________________________________________
SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ
 
Šulcová, E.: Stručně o vietnamské kuchyni
 
Perlín, C.: Med biopotravinou roku 2007
 
Poslušná, K., Březková, V., Matějová, H.: Rizikové faktory osteoporózy – znalosti a chování dospívajících dívek
 
Mach, I.: Koenzym Q10: lze s názvy doplňků libovolně manipulovat?
 
Kalač, P.: Soudobý pohled na vlákninu potravy
_______________________________________________________________________________
Příloha: Receptury pokrmů
 

Výživa a potraviny 63, 2008, č.6

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021