Bezpečnost potravin

Výživa a potraviny – 6/2012

Vydáno: 13. 11. 2012
Autor: berankova1

Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny – 6/2012
OBSAH:
Drobník, J.:
Značení potravin na bruselský způsob
Stejskal, V., Kýhos, K., Kučerová, Z., Aulický, R.:
Netoxická metoda ochrany malých balení potravin před skladištními škůdci pomocí vakua
Samková, E., Hasoňová, L., Joklová, V., Jůzl, M.:
Sýry a analogové výrobky – vývoj spotřeby a dotazníkové šetření
Štěpničková, O.:
Hořické trubičky
Moučka, T., Lefnerová, D., Matějová, H.:
Zelí jako mléčně kysaná zelenina
Beran, M.:
Možnosti využití netradičních druhů luštěnin v České republice

 
Zpravodaj pro školní stravování

OBSAH:
Zakladatelka Zpravodaje slaví kulaté jubileum
Soutěž 2012
Označování potravin, novinky z Nařízení o poskytování informací o potravinách spotřebitelům
Zajímavý nápad ze školní jídelny
Zeptali jsme se na soutěži
Otázky ke spotřebnímu koši

 

 
Zdroj:  Společnost pro výživu