Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Výzkum potravinové alergie do kategorie

Archiv článků od roku 2003 do roku 2011 > Archiv článků od roku 2003

Výzkum potravinové alergie

Vydáno: 9.7.2005
Tisk článku
V USA vzniklo nové konsorcium pro výzkum potravinové alergie.

V USA zahájilo činnost nové konsorcium pro výzkum potravinové alergie. Během příštích pěti let získá na svoji činnost finanční prostředky ve výši 17 milionů USD a to od NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases). Konsorcium bude provádět základní, klinický a epidemiologický výzkum a u alergie na arašídy se bude dále zabývat možností terapie.

Odhaduje se, že v EU trpí alergií na potraviny 4 % dospělých a 8 % dětí. Více informací je k dispozici zde.

 

Foodsafetytoday.com (30. června 2005)

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021