Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Výzkumný projekt GoodFood: dosažené výsledky do kategorie

Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv > Systémy řízení kvality a bezpečnosti potravin - Archiv> Potravinářství - Archiv

Výzkumný projekt GoodFood: dosažené výsledky

Vydáno: 29.9.2007
Tisk článku
Autor: Ing. Marta Pospíšilová
Ve zpravodajích z jednotlivých etap řešení a v závěrečné zprávě jsou k dispozici výsledky řešení projektu.
GoodFood je výzkumný projekt EU, který se řešil v 6. rámcovém programu V&V (1. 1. 2004–30. 6. 2007) v tematické oblasti IST. Více informací o projektu zde. V rámci projektu bylo vydáno celkem pět zpravodajů (Newsletters), ve kterých jsou popsány výsledky, ke kterým se dospělo.
 
* Newsletter 1 (7. 10. 2005): Cíle projektu a některé výsledky dosažené v úvodu řešení projektu
* Newsletter 2 (27. 2. 2006): Některá pilotní řešení a některé technické výsledky dosažené v rámci projektu
* Newsletter 3 (30. 6. 2006): Detekce antibiotik v mléku pomocí mikrosystémů
* Newsletter 4 (16. 2. 2007): Rychlá detekce toxigenních plísní a mykotoxinů technologií mikrosystémů
* Newsletter 5 (31. 7. 2007): Integrace mikrosystémů ke snímání více parametrů pro kontrolu kvality potravin
 
Závěrečná zpráva z projektu GoodFood.
 
Zdroj: GoodFood
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018