Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek Výzva k účasti na tendrech pro vzdělávací program BTSF do kategorie

Školení BTSF > Školení BTSF

Výzva k účasti na tendrech pro vzdělávací program BTSF

Vydáno: 6.12.2018
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
tendry 2018, realizace 2019

Organisation and implementation of training activities on EU rules applicable to the authorisation and placing on the market of novel foods produced in non-EU countries under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/07

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018

 
Organisation and implementation of training activities on Plant Health Controls under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/06

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018
 
Organisation and implementation of training activities on principles and methods of risk assessment in the food chain under the "Better Training for Safer Food" initiative Deadline for application: 21 February 2019Identifier: Chafea/2018/BTSF/05

Published on: 17/11/2018

Call year: 2018