Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Webinář EFSA: Proces podávání žádostí o povolení potravinářských přídatných látek, enzymů a aromat do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Webinář EFSA: Proces podávání žádostí o povolení potravinářských přídatných látek, enzymů a aromat

Vydáno: 27.5.2021
Tisk článku
Autor: KM EFSA
On-line webinář se koná 4. června 2021.

Nové nařízení o transparentnosti zavedlo nové služby, procesy a ustanovení do životního cyklu žádostí o povolení potravinářských přídatných látek, enzymů a aromat, které ovlivňují provozovatele podniků, vč. malých a středních.

Účelem webináře EFSA je vysvětlit kroky procesu podávání žádostí pro potravinářské přídatné látky, enzymy a aromata. Na základě dotazů přijatých po vstoupení nařízení k transparentnosti v platnost poskytnou přednášející detailní vysvětlení jednotlivých kroků procesu podávání žádostí a zodpoví otázky, které se objevily.

Cílovou skupinou webináře jsou žadatelé v oblasti potravinářských přídatných látek, enzymů a aromat, provozovatelé malých a středních podniků, laboratorní a testovací zařízení. Akce je otevřená i pro veřejnost.

Registrace je možná on-line na webu EFSA do 3. června 2021.

Všechny informace vč. návrhu programu naleznete na webu EFSA.

Zdroj: EFSA

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021