Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek WFS: World of Food Science do kategorie

Publikace > Publikace> Zdroje ICBP - Archiv> Zdroje ICBP - Archiv
Nanotechnologie > Vlivy na zdraví - Archiv> Nanotechnologie> Vlivy na zdraví - Archiv
Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv

WFS: World of Food Science

Vydáno: 22.9.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Volně přístupná elektronická publikace vydávaná IFT a IUFoST.
Institut potravinářských technologů (IFT) společně s Mezinárodní unií organizací působících v oblasti potravinářské vědy a technologie (IUFoST) vydávají e-publikaci pod názvem The World of Food Science. Jednotlivá vydání WFS se zaměřují na tyto problematiky:
 
vol. 2 (říjen 2007): Potraviny pro kosmické lety
vol. 3 (únor 2008): Bezpečnost potravin
vol. 4 (červenec 2008): Potravinářská nanotechnologie
vol. 5 (říjen 2008): Globální vývoj v potravinářské legislativě (standardech a nařízeních)
vol. 6 (březen 2009): Zabezpečení potravin
vol. 7 (červenec 2009): Potravinářská věda a technologie v regionech
vol. 8 (leden 2010): Obaly:
Stav výzkumu bionanokompozitů v Koreji
Aktivní a inteligentní obaly: perspektivní technologie v Thajsku
vol. 9 (květen 2010): Senzory/NPD (vývoj nových výrobků)/spotřebitelské vnímání
 
Zdroj: WFS
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021