Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Workshop k výzkumným projektům EU do kategorie

Zemědělský a potravinářský výzkum > Zemědělský a potravinářský výzkum> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv

Workshop k výzkumným projektům EU

Vydáno: 7.1.2010
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Prezentace z workshopu organizovaného EFFoST dne 10.11.2009 v Budapešti (Maďarsko).
Dne 10.11.2009 se uskutečnil v Budapešti workshop Evropské federace pro potravinářské vědy a technologie (EFFoST), na kterém byly prezentovány výsledky některých projektů řešených v 6. a 7. rámcovém programu V&V v EU (PathogenCombat, NovelQ, AgriFoodResults aj.). Tato akce se konala v rámci konference organizované EFFoST.
 
Prezentace:
Přivítání na workshopu zaměřeném na výzkumné projekty EU
Využití počítačové tomografie v průmyslu jako nedestruktivní technologie ke zvýšení bezpečnosti a kvality potravin
Řešení problému potravinových patogenů prostřednictvím objasňování jejich chování v potravinovém řetězci
Hygienická výroba potravin použitím holistického přístupu
AgriFoodResults: evropská iniciativa za lepší využití výsledků agro-potravinářského výzkumu
iCARE: zamezování akumulaci nově vytvořených kontaminantů s cílem snížit jejich vliv na zdraví
NovelQ: vývoj a demonstrace technologií výroby potravin nového typu
Rychlé určování kvality vepřového masa pomocí NIRS
Vyšší konkurenceschopnost optimalizací komunikace v chladírenském řetězci
HighTechEurope – první evropská síť excelence pro zavádění technologií nového typu do výroby potravin
TrueFood: praktický postup posuzování bezpečnosti tradičně fermentovaných uzenin sušených vzduchem
DREAM: návrh a rozvoj reálných modelů potravin s dobře charakterizovanou mikro- a makrostrukturou a složením
 
Zdroj: PathogenCombat
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021