Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek XI. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

XI. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika

Vydáno: 25.2.2016
Tisk článku
Autor: Společnost pro probiotika a prebiotika
XI. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika proběhne v Kongresovém centru Ústřední vojenské nemocnice, Praha 6, dne 12. dubna 2016.


XI. Symposium Společnosti pro probiotika a prebiotika organizované ve spolupráci s AVČR v rámci programu Strategie AV21 "Potraviny pro budoucnost"  proběhne v Kongresovém centru Ústřední vojenské nemocnice, Praha 6, dne 12. dubna 2016 od 9.00 hod

Hlavní témata celodenního symposia:

  •  Přednáška Dr. Irmy Schabussové, Ph.D., Medical University, Vienna,  
     Austria, Helminths and microbiota: The "new black" in the immunomodulation
  • Probiotika - od experimentů ke klinickému použití
  • Probiotika a prebiotika v potravinách a doplňcích stravy
  • Střevní mikrobiota


Více informací: Z9-XI.Symposium SPP_2016-přihl.pdf [221.34 KB]

Přihlášky k aktivní účasti a abstrakta přednášky je třeba poslat do 27. 2. 2016.

Výbor SPP vyhlašuje soutěž o "Cenu za nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika"

Výbor udělí až tři ceny za práce věnované uvedeným tématům.
Každá z cen bude dotována částkou 15 000,- Kč.

Podmínky soutěže

1. Do soutěže mohou být přihlášeny práce, které vyšly tiskem nebo byly publikovány online  v roce 2015.

2. Přihláška do soutěže musí obsahovat elektronickou verzi publikace (PDF). Zasílat na adresu: j.vojtkova@lfmotol.cuni.cz

3. Uzávěrka přihlášek do soutěže je 1. 3. 2016.

4. Autor musí být prvním autorem a musí mít adresu české laboratoře nebo nemocnice.

5. Hodnotí se originalita a kvalita článku i časopisu.

6. Publikace hodnotí výbor SPP, přičemž si vyhrazuje právo ceny neudělit, v případě, že předložené publikace nebudou shledány dostatečně kvalitními.

8. Vyhlášení vítězných prací proběhne na XI. Symposiu Společnosti pro probiotika a prebiotika (SPP) dne 12. 4. 2016 v Kongresovém centru Ústřední vojenské nemocnice v Praze 6 – Střešovicích.

9. Autor oceněné publikace přednese svůj příspěvek na jubilejním XI. Symposiu Společnosti pro probiotika a prebiotika, Kongresové centrum Ústřední vojenské nemocnice v Praze 6. 

10. Seznam všech zúčastněných prací bude vystaven na webu SPP.

 

Zdroj:  Společnost pro probiotika a prebiotika

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018