Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek XIX. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality
Odborné akce

XIX. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín

Vydáno: 4.2.2022
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Piešťany, 6. - 8. 4. 2022

XIX. Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín, sa bude konať v dňoch 6 - 8. 4. 2022 v PARK hoteli v Piešťanoch.

Organizátorom je  Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV, potravinárska komora Slovenska  a jedným zo spoluorganizátorov je Národný kontaktný bod pre vedeckú a technickú spoluprácu s EFSA so sídlom na odbore bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky.

Cieľ konferencie: prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.

Na konferenciu je možné sa prihlásiť cez prihlasovací formulár na http://www.potravinarstvo.sk/, resp. http://www.bezpecnostpotravin.sk/ do 28. februára 2022. Vložné zahŕňa náklady na organizáciu, réžiu, spoločenský večer a obedy.

Viac informácii nájdete ZDE a na: http://www.potravinarstvo.sk/  

Zdroj: MPRV SK

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021