Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Zdraví, výživa a potraviny - aktuální odborné poznatky do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Aktuality > Aktuality

Zdraví, výživa a potraviny - aktuální odborné poznatky

Vydáno: 19.2.2013
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Odborný seminář se uskuteční 25. 4. 2013 v Centru zdraví, výživy a potravin SZÚ v Brně. (Seminář byl zrušen - informace z 2.4.2013)

Akce Zdraví, výživa a potraviny - aktuální odborné poznatky, která se měla uskutečnit 25. 4. 2013 se nebude konat. (Informace SZÚ ze dne 2. 4. 2013)




Akce: Zdraví, výživa a potraviny - aktuální odborné poznatky

Určení (cílová skupina): pracovníci KHS, ZU, studenti, odborníci v oblasti potravin, výživy a zdraví
Kvalifikační předpoklady: ukončené VŠ vzdělání
Místo konání: CZVP Brno, knihovna
Termín konání: 25. 4. 2013
Odborný garant: Prof. J. Ruprich
Vedoucí akce: Prof. J. Ruprich

Náplň: přednášky odborníků k aktuálnímu vývoji v oblasti hodnocení zdravotních rizik chemických látek, v oblasti pokroků v nutriční epidemiologii, výsledky hodnocení přívodu nutrientů pro děti v ČR, nový přístup hodnocení kumulativní expozice pesticidům, vývoj v oblasti GMO a PNT, problematika zdravotních tvrzení na potravinách, aj.

Uzávěrka přihlášek/registrace: 7. 4. 2013
Kontaktní osoba: p.Rossnerová, 515577513 sekretariat@chpr.szu.cz
Účastnický poplatek: 500,- Kč


Zdroj:  SZÚ

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018