Bezpečnost potravin

Zdraví, výživa a potraviny – aktuální odborné poznatky

Vydáno: 19. 2. 2013
Autor: berankova1

Odborný seminář se uskuteční 25. 4. 2013 v Centru zdraví, výživy a potravin SZÚ v Brně. (Seminář byl zrušen - informace z 2.4.2013)

Akce Zdraví, výživa a potraviny – aktuální odborné poznatky, která se měla uskutečnit 25. 4. 2013 se nebude konat. (Informace SZÚ ze dne 2. 4. 2013)

Akce: Zdraví, výživa a potraviny – aktuální odborné poznatky

Určení (cílová skupina): pracovníci KHS, ZU, studenti, odborníci v oblasti potravin, výživy a zdraví
Kvalifikační předpoklady: ukončené VŠ vzdělání
Místo konání: CZVP Brno, knihovna
Termín konání: 25. 4. 2013
Odborný garant: Prof. J. Ruprich
Vedoucí akce: Prof. J. Ruprich

Náplň: přednášky odborníků k aktuálnímu vývoji v oblasti hodnocení zdravotních rizik chemických látek, v oblasti pokroků v nutriční epidemiologii, výsledky hodnocení přívodu nutrientů pro děti v ČR, nový přístup hodnocení kumulativní expozice pesticidům, vývoj v oblasti GMO a PNT, problematika zdravotních tvrzení na potravinách, aj.

Uzávěrka přihlášek/registrace: 7. 4. 2013
Kontaktní osoba: p.Rossnerová, 515577513 sekretariat@chpr.szu.cz
Účastnický poplatek: 500,- Kč

Zdroj:  SZÚ