Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Zdravotní prospěch potravin do kategorie

Akce tuzemské > Akce tuzemské> Akce - Archiv> Akce - Archiv
Výživa - Archiv > Výživa - Archiv> Potravinářství - Archiv

Zdravotní prospěch potravin

Vydáno: 9.3.2011
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Mezinárodní symposium "Health Benefits of Foods - From Emerging Science to Innovative Products" se uskuteční v Praze ve dnech 5.–7.10.2011.

Jde v pořadí o třetí symposium ze série ILSI Europe symposií zaměřených na funkční potraviny. Předcházejících symposií, která se konala v Paříži (2001) a na Maltě (2007), se zúčastnilo více než 300 expertů, kteří diskutovali o mezinárodním vývoji v oblasti vědy a zdravotních tvrzeních.
Cílem třetího symposia je nejen diskuse o nejnovějším pokroku ve zdůvodňování zdravotního prospěchu potravin, ale také komunikace inovací ve vědě týkající se výživy.
Symposium je určeno potravinářským vědcům a technologům, výživářům, spotřebitelům, vývojářům nových výrobků, legislativcům i všem zástupcům z průmyslu, vysokých škol a vládních institucí, kteří se zabývají zdravím, inovacemi, bezpečností a kvalitou funkčních potravin.

Program symposia
Sborník abstrakt ze symposia v Paříži (2001)
Sborník příspěvků ze symposia na Maltě (2007)

Zdroj: ILSI

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018