Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Změna kapitoly o mase v Rakouském kodexu do kategorie

Legislativa EU a MS - Archiv > Právní předpisy EU – základní informace> Právní předpisy EU – základní informace

Změna kapitoly o mase v Rakouském kodexu

Vydáno: 8.7.2009
Tisk článku
Nová verze kapitoly B 14 Rakouské knihy potravin  zahrnuje konkrétní hodnoty tuku, příp. dalších složek, obsažené v některých výrobcích.
Rakouské Spolkové ministerstvo pro zdraví, rodinu a mládež vydalo v rámci Rakouské potravinové knihy výnos BMGFJ-75210/0017-IV/B/7/2008, kterým se mění a doplňuje kapitola „B 14- Maso a masné výrobky“.
Je tam např. stanoven nejvyšší obsah tuku v některých masných výrobcích označených „se sníženým obsahem tuku“ neb
Nová verze kapitoly B 14 Rakouské knihy potravin  zahrnuje konkrétní hodnoty tuku, příp. dalších složek, obsažené v některých výrobcích.
o obsah kolagenu, bílkovin a tuků v některých drůbežích výrobcích a masných konzervách.

Ernährung, 33, 2009, č. 5, s. 208-212
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021