Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Zmrzlina z kozího mléka do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv

Zmrzlina z kozího mléka

Vydáno: 31.3.2007
Tisk článku
Zmrzlina se vyrábí z čerstvého, organického kozího mléka, má nízký obsah tuku a charakteristickou, jemně štiplavou příchuť kozího mléka.
Inovační centrum pro mražené smetanové dezerty společnosti Danisco vyvinulo nový druh smetanové zmrzliny vyrobené z kozího mléka. Kozí mléko je podle názoru výrobce pro tyto účely vynikající alternativou kravského mléka. Kozí mléko má příznivé zdravotní účinky vzhledem k vysokému obsahu triacylglycerolů se středně dlouhým řetězcem, které ho činí stravitelnějším než mléko kravské, vykazuje vyšší obsah vápníku a nižší obsah laktózy, cholesterolu a alergenů. Zmrzlina se vyrábí z čerstvého, organického kozího mléka, má nízký obsah tuku, přičemž zůstává zachována hladká, bohatá textura díky přídavku preparátu Cremodan 809 (ovlivňuje počáteční velikost krystalů a působí proti jejich růstu), Creamline a Litesse II (polydextrosa) společnosti Danisco. Vanilkové aroma společnosti ponechává výrobku prostor pro charakteristickou, jemně štiplavou příchuť kozího mléka. Více informací na adrese
http://www.fdin.co.uk/news/index.php?type=related&generate=yes&news_article_id=18093945#18093945 
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021