Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek Zpráva EFSA: Analýza rizika a prospěchu potravin do kategorie

Zprávy EFSA - Archiv > Zprávy EFSA - Archiv> EFSA - Archiv

Zpráva EFSA: Analýza rizika a prospěchu potravin

Vydáno: 2.9.2007
Tisk článku
Je k dispozici publikace EFSA (červenec 2007), která je výstupem z 6. vědeckého kolokvia EFSA (červenec 2006).
Na základě konání 6. vědeckého kolokvia EFSA věnovaného problematice analýzy potravin z hlediska jejich rizika a prospěchu (Parma, 13.–14. července 2006) byla v červenci 2007 vydána souhrnná zpráva (ISBN 978-92-9199-031-3), která je výstupem z tohoto kolokvia, viz příloha.
 
Příloha: Risk-Benefit Analysis of Foods (pdf, 3,72 MB, 157 stran)
 
EFSA
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021