Bezpečnost potravin

Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2009

Vydáno: 14. 5. 2010
Autor: berankova1

Souhrnná zpráva SZPI za rok 2009.

Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizorodých látek v potravinách v roce 2009 (pdf, 1,02 MB)

Obsah:

1. Úvod
2. Přehled zjištěných výsledků v roce 2009
    2.1. Dětská výživa
    2.2. Ovoce a zelenina, skořápkové plody
    2.3. Brambory a výrobky z brambor
    2.4. Obilniny a výrobky z obilnin
    2.5. Pekařské výrobky
    2.6. Nápoje
    2.7. Masné a rybí výrobky
    2.8. Koření, kakao, káva, čaj
    2.9. Lihoviny
    2.10. Oleje, olejnatá semena
    2.11. Ochucovadla
    2.12. Bioprodukty
    2.13. Doplňky stravy
3. Závěr
4. Přílohy

Zdroj: SZPI