Bezpečnost potravin

Zprávy z Ministerstva zemědělství 5/2021

Vydáno: 20. 5. 2021
Autor: Ministerstvo zemědělství

Informační zpravodaj Ministerstva zemědělství

OBSAH:

SPOTŘEBITEL
ZPŘÍSNĚNÍ PODMÍNEK PRO„ČESKOU POTRAVINU“
České maso musí být ze zvířat nejen poražených, ale také narozených a chovaných v ČR.

EKONOMIKA
ZÁJEM O BIOPOTRAVINY ROSTE
Potravin z ekologického zemědělství je stále více.

ROZHOVOR
TRUBIČKY Z HOŘIC DO CELÉHO ČESKA
Nejznámější hořickou kulinářskou specialitou jsou sladké trubičky.

ROZVOJ VENKOVA
O NOVÝCH TECHNOLOGIÍCH V ROSTLINNÉ VÝROBĚ
Jaké jsou nejnovější technologické trendy v rostlinné výrobě? Podívejte se…

SPOTŘEBITEL
REGIONÁLNÍ VÝROBCI V MUZEU
Každý pátek se v Národním zemědělském muzeu konají farmářské trhy.

VÝBĚR ZPRÁV
STRUČNĚ V ČÍSLECH
Nejzajímavější novinky za poslední měsíc.

SPOLEČNOST
SBÍRKA POTRAVIN, EXPOZICE LESY PRO BUDOUCNOST,
VÝSTAVBA POLDRU KUTŘÍN
Rychlé zprávy ze společnosti.

 

Zdroj: Ministerstvo zemědělství